Tip: Schipholtaxi tot de helft goedkoper!

Test: Dit is een kleine rare test die ik doe

Test: Hottenschiphol dattaxi vreemdevogelschipholtaxi snepniettaxi

Een goedkope taxi naar Schiphol

Raar maar waar? Nee hoor, het kan echt. Gewoon even op hier naar een schipholtaxi zoeken en daar je taxi naar Schiphol bestellen en je bespaart al snel enkele tientjes. Op lange afstanden kan het zelfs tot zeker de helft oplopen. Bedrijven zoals Goedkoopnaarschiphol die luchthavenvervoer goedkoper aanbieden kunnen dat omdat ze hoofdzakelijk dit soort taxivervoer rijden. Buiten dat zijn de reguliere maximale taxitarieven voor een Schipholtaxi, zeker met grote afstanden veel te duur. Op Goedkoopnaarschiphol is dat niet het geval. De Schipholtaxi’s die op Schiphol staan moeten hoge kosten betalen om daar te kunnen rijden. Buiten dat is het merendeel eigenrijder ofwel zzp’r en vallen het zogenaamde straattaxivervoer. Deze groep rijdt bijna altijd via de taximeter op het hoogste landelijke maximale taxitarief. 

Wat zijn dat dan voor taxi’s? 

De auto’s die als Schipholtaxi worden ingezet zijn nette personenauto’s of als het nodig is kan je hier goedkoop een taxibus huren. Voor het standaard tarief krijg je bv een nieuw model Kia Sportage als taxi. De merken lopen uiteen van Ford, Hyunai, Opel tot Mercedes. Stuk voor stuk allemaal jonge taxi’s waar niets aan mankeert. Wilt u toch een Mercedes of BMW dan kan dat ook. De tarieven liggen dan wel wat hoger maar nog steeds lager dan het landelijk maximale taxitarief.  

Betrouwbaar Schipholvervoer:

 1. www.taxibestellen.nl
 2. www.goedkoopnaarschiphol.nl

Taxiland is veranderd, zeker in de grote steden 

De taxibranche is altijd al een rumoerig wereldje geweest. Zeker als het om taxichauffeurs in Amsterdam gaat dan is er altijd wel wat. Wat mensen niet weten is dat er inderdaad altijd wel wat is. Sinds de taxiwet is veranderd en met name oudere chauffeurs hun pensioen opbouw zijn kwijt geraakt, is het alleen maar slechter geworden. Er rijden twee maal zoveel taxi’s rond en nou niet van een bepaald hoog niveau. Oude wagens en veel slechte chauffeurs domineren zeker de uitgaansavond de zaterdag nacht. Zelfs van buiten Amsterdam komen goudzoekers op de hoofdstad af rijden om wat extra te verdienen. 

Zo kon je vroeger nog een goed belegde boterham als eigenrijder in Amsterdam verdienen, zo kan je nu nog maar net rond komen. Banen klieren noemen ze dat in den haag, oftewel minderheden aan werk helpen ten koste van de branche en serieuze chauffeurs. Het is niet anders, het is het beleid van de EU en het volk kijkt gelaten toe. 

Afscheiding van taxibedrijven  

Wat er gebeurd is dat de goedwillende taxichauffeurs meer dan ooit aan klanten binding doen. Portiers van hotels worden in Amsterdam op grote schaal omgekocht voor een ritje naar Schiphol. Heb je geen eigen klanten, connecties of portiers die je bellen dan kan je achter in de rij aansluiten voor een ritje van tien euro.

Klanten binding is nu de enige manier om te overleven. Bedrijven aan je binden met service zoals het hoort. Nette taxi dus en chauffeur en de klant laten voelen dat hij koning is. Er zijn buiten taxicentrales groepen chauffeurs die elkaar de ritten toespelen. Ze weten van elkaar als ze zelf de klant niet kunnen rijden dat deze dan toch netjes wordt vervoerd. Grote centrales kunnen het in de praktijk maar moeilijk waarmaken terwijl de kleinere centrales of samenwerkende taxichauffeurs alles uit de kast halen om de klant te vreden te houden.

 De voor en nadelen Schipholtaxi bestellen

 Nadelen zomaar in de taxi stappen. 

 • Het is duidelijk, zomaar in een Schipholtaxi stappen is veel duurder. 
 • Op de luchthaven Schiphol staan veel vrije rijders die graag, zeker met toeristen, een “blokje” om rijden. 
 • Het kan zomaar dat de taxichauffeur bij wie je instapt slecht Nederlands spreekt, laat staan Engels. 
 • Vergeet je iets in de taxi op Schiphol, dan ben je het zo goed als zeker kwijt. Er rijden honderden zzp’rs dus zoeken is als een spelt in een hooiberg.

 Voordelen online een Taxi naar bestellen

 •  Goedkoper, tot 50% en meer.
 • Nette auto en nette chauffeur met alle benodigde vergunningen om taxi te mogen rijden. 
 • De Schipholtaxi haalt u netjes op bij uw adres op afgesproken tijdstip, en bij Schiphol staat hij nadat u geland bent weer netjes voor u klaar. 
 • Betalen, vooraf, contant, pin of creditcard. 
 • Zeker kortste route en geen veemde mensen in de auto

Goedkope Taxi Leystad Schiphol

Vanuit elke plaats zijn er wel taxibedrijven die naar en van Schiphol rijden. Wel zitten en grote prijs verschillen in, en kan een rit vanaf Lelystad naar Schiphol zomaar een paar tientjes schelen. Toch zegt een laag tarief zeker niet alles. Je wilt immers dat de taxi op tijd bij je voor de deur staat want je moet je vlucht halen. Ook zou het prettig zijn als de chauffeur er een beetjes netjes uit ziet en de taxi niet naar rook stinkt. Helaas is dit tegenwoordig niet vanzelfsprekend meer. Door versoepeling van de wet, of zeg maar het afschaffen van regelgeving is er een wildgroei ontstaan in de taxibranche.

Op zoek naar een taxi kijk dan eens bij deze website!

 Goedkope taxi naar Schiphol, let op waar je hem besteld!